Alle Nieuws

Nieuwe DiRT Rally 2.0 trailer toont officiële FIA World Rallycross Championship content

door _TheGamer_
18-01-2019 09:15
Geen reacties

Codemasters heeft vandaag de nieuwste trailer voor DiRT Rally 2.0 uitgebracht. In de nieuwe video ‘World RX In Motion’ wordt het tempo, de intensiteit en de spanning van het FIA Word Rallycross Championship getoond. 

Naast alle traditionele rally content in de carrière en historische rally modes, bevat DiRT Rally 2.0 ook acht tracks van de 2018 FIA World Rallycross Championship – inclusief de nieuwste locaties van de series: Mettet, Silverstone en Circuit de Barcelona-Catalunya. Vier verschillende klassen van rallycross-auto’s zijn bij de lancering van DiRT Rally 2.0 beschikbaar: de officiële FIA World Rallycross Championship Supercars, RX2, RX Super 1600s en RX Crosskarts. Nieuwe Supercars in de DiRT Rally-franchise bestaan uit de Prodrive-built Renault Megane RS RX van het GCKompetition World Rallycross-team, de Audi S1 EKS RX quattro en de PSRX Volkswagen Polo R Supercar van 2018 FIA World Rallycross-kampioen Johan Kristofferson.

Verdere World Rallycross-circuits en -voertuigen zullen na de lancering via de seizoensgebonden content van DiRT Rally 2.0 worden uitgebracht, inclusief de introductie van de Groep B Rallycross-klasse.

Rallycross maakt ook onderdeel uit van het DiRT Rally 2.0 multiplayer-aanbod, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om tegen elkaar te racen in acht-speler online sessies. Er is ook een nieuwe Rallycross Championship-modus aan de game toegevoegd, zodat spelers ervoor kunnen kiezen om zich meer te richten op races met meerdere auto’s. Spelers zijn ook in staat om in de auto van hun favoriete coureur te springen en volledige heats, halve finales en finales van officiële FIA World Rallycross-evenementen te spelen.

DiRT Rally 2.0, inclusief officiële gelicenseerde content van het FIA World Rallycross Championship gepresenteerd door Monster Energy, komt op 26 februari 2019 uit voor de PlayStation®4, de Xbox One-familie (inclusief de Xbox One X) en Windows PC (DVD en Steam). De retailversies van de DiRT Rally 2.0 Day One Edition bevatten de verbluffende Porsche 911 RGT Rally Spec samen met vroege toegang tot de Fiat 131 Abarth Rally en Alpine Renault A110 1600 S. Spelers die de Deluxe Edition vooraf bestellen hebben vanaf 22 februari 2019 al toegang tot de game en ontvangen ook de eerste twee seizoenen van post-release content zodra deze beschikbaar zijn.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  DiRT Rally 2.0

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.