Alle Nieuws

Tweede DLC van Shadow of the Tomb Raider The Pillar nu beschikbaar

door _TheGamer_
19-12-2018 16:05
Geen reacties

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics maken bekend dat “The Pillar,” de tweede van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider, nu beschikbaar is. “The Pillar” is gratis te downloaden voor alle Season Pass-bezitters en apart te koop voor de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows PC / Steam.

In “The Pillar” wagen spelers zich in de nieuwste uitdagingstombe van de game, getiteld Path of Huracan, om de waarheid te ontdekken achter de legende van de Maya-apocalyps. Om een oude schat te heroveren, moet Lara Croft het niet alleen opnemen tegen de troepen van Trinity maar ook de verraderlijke stormen trotseren van een compleet nieuwe uitdagingstombe.

"The Pillar" levert ook nieuwe aanpassingsmogelijkheden, waaronder de Sinchi Chiqa Battle Dress-outfit die schade door projectielwapens vermindert en het mogelijk maakt extra munitie te craften. De Oathtaker’s bow veroorzaakt grotere schade bij gepantserde vijanden, terwijl Lara met de A Thousand Eyes-vaardigheid haar Survival Instincts kan gebruiken wanneer ze zich door boomtoppen of langs verhullende muren beweegt.

De eerste DLC-release "The Forge" is ook verkrijgbaar en kan zowel solo als coöp worden gespeeld. De tombes uit de campaign, getiteld "Judge's Gaze", "Underworld Gate", "Howling Caves" en "Path of Battle", zijn nu allemaal speelbaar in Score Attack en Time Attack.

Shadow of the Tomb Raider is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC / Steam. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Shadow of the Tomb Raider

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.