Alle Nieuws

Milestone en Feld Entertainment onthullen Monster Energy Supercross - Videogame 2

door Fraosa
17-12-2018 15:56
Geen reacties

De nieuwe game komt wereldwijd op 8 februari 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM en Nintendo Switch. In de game stappen spelers in de laarzen van een officiële Supercross-kampioen om deel te nemen aan het grootste en spannendste off-road motorracekampioenschap ter wereld.

Deze nieuwe editie plaatst spelers in het hart van de game met een vernieuwde carrièremodus, verbeterde track-editor, aanvullende trainingcompounds en verbeterde gameplay:
 

 • Een nieuwe carrièremodus. Als professioneel coureur is het niet genoeg op het snelste op de baan te zijn. Je moet ook je roem vergroten en de harten van je fans veroveren om de grootste sponsors aan te trekken, je media-relaties onderhouden en rivaliteiten met andere coureurs uitvechten. Nieuw in deze spelmodus is een agenda vol evenementen en activiteiten die je helpen je racekwaliteiten te verbeteren op vier nieuwe tracks. Maar het leven van een echte Supercross-kampioen bestaat dit keer dus uit meer dan racen!
   
 • Jouw gezicht, jouw stijl, jouw track. Elke coureur heeft zijn eigen stijl, zowel op als naast de baan. Daarom gaan de aanpassingsmogelijkheden verder dan ooit in Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2. Speler kunnen een werkelijk unieke coureur maken dankzij meer dan 3.000 aanpasbare items, van uiterlijkheden tot accessoires om tijdens races te dragen. Voor precies het goede racegevoel kun je ook je motor aanpassen, met 300 mechanische onderdelen. Daarnaast keert de hooggewaardeerde Track Editor terug in verbeterde vorm, met vele nieuwe functies. Hiermee kunnen spelers hun eigen tracks maken om op te racen en online te delen met de community.
   
 • Race tegen de topcoureurs van het 2018-seizoen. Race met en tegen meer dan 80 officiële coureurs uit het 2018-seizoen, inclusief beroemdheden als Jason Anderson, de regerend kampioen in de 450SX-klasse, Marvin Musquin en Eli Tomac die zijn debuut maakt in een videogame. Alle coureurs zijn nauwkeurig gereproduceerd met hulp van een nieuwe gezichtsscantechnologie. De 17 tracks die bij de lancering beschikbaar zijn, inclusief de nieuwe NRG- en Raymond James-stadions, leveren alle innovatieve track-designs en de geweldige sfeer van een Supercross-race, inclusief het beroemde vuurwerk en de herhalingen in tv-stijl, binnen de beroemdste en meest prestigieuze stadions in Amerika.
   
 • Een nieuwe gameplay-ervaring. Het team van ontwikkelaars heeft hard gewerkt om een realistischere en toegankelijkere gameplay-ervaring te leveren. Dankzij de nieuwe Advanced Inertial Response- en Real Terrain Collision-technologieën is de besturing van je motor nu nauwkeuriger en realistischer dan ooit, zowel op de grond als in de lucht. Daarnaast helpt de nieuwe Dynamic Flow Aid spelers altijd de ideale lijn te vinden bij het springen en landen.

 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Monster Energy Supercross 2

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.