Alle Nieuws

Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture Update

door Fraosa
05-12-2018 13:02
Geen reacties

Nieuwe War Story: The Last Tiger
De nieuwste War Story in Battlefield V laat de speler één van de meest gevreesde tanks uit de Tweede Wereldoorlog besturen: de Tiger I. Stap in de schoenen van een Duitse commandant die zijn troepen leidt, terwijl de Twelfth US Army Group druk zet op de Duitse grens. Vergelijkbaar met alle War Stories in de game wordt hier een verhaal verteld vanuit onverwachte hoek. Denk aan een combinatie van Das Boot en Black Hawk Down om een beeld te krijgen van de toon en actie die DICE in deze War Story neerzet.

Nieuwe map: Panzerstorm
Deze splinternieuwe map is een arena die zich focust op tanks. Spelers rollen over heuvels, kuilen en verhoogde wegen met de ongekende kracht van deze bepantserde voertuigen en laten een pad van vernietiging achter op het platteland. De map neemt de spelers mee naar de plek waar de Duitse, mechanische oorlogsmachines België binnentraden, maar daar stuitten zij op de verdediging van de geallieerden.

Practice Range
DICE introduceert de langverwachte Practice Range in Overture. Hier kunnen spelers verschillende wapens en voertuigen leren kennen, inclusief de basiswapens van iedere class, maar ook kunnen zij ‘bombing runs’ uitvoeren met hun favoriete vliegtuigen.

 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Battlefield 5 (V)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.