Alle Nieuws

'One Man did All This' - Just Cause 4 Trailer onthuld

door _TheGamer_
28-11-2018 13:58
1 Reacties

Met slechts een week voor de lancering van Just Cause 4, presenteert Square Enix trots een nieuwe kijk op Rico Rodriguez door de ogen van de dominante rivaliserende factie die bekend staat als The Black Hand.

Exclusieve gameplay gecombineerd met live-actie en een intense soundtrack van de wereldberoemde DJ/producer Slushii, geeft de Just Cause 4 “One Man Did All This?” trailer een humoristische blik op de destructieve kracht die rogue agent Rico Rodriguez kan leveren op 4 december. Ervaar Rico vanuit het perspectief van de vijandige militie – The Black Hand – als fractieleider Gabriela Morales luistert naar de verhalen van slachtoffers die Rico in actie hebben overleefd. Van het vernietigen van een vijandelijke basis tot het vastbinden van zeecontainers met explosieve vaten, het kan allemaal in Just Cause 4.

In de fictieve Zuid-Amerikaanse wereld van Solis neem Just Cause 4 de ongelooflijke vernietiging en unieke fysica van de serie naar een heel niveau met de introductie van tornado’s en andere extreme weersomstandigheden. Just Cause 4 heeft vier verschillende biomen: regenwoud, graslanden, alpine en de woestijn. Elk bioom heeft zijn eigen individuele, volledig gesimuleerde weergebeurtenis waardoor spelers een werkelijk unieke ervaring hebben terwijl ze deze diverse wereld doorkruisen.

Just Cause 4 is een mijlpaal in de serie en zal op 4 december 2018 verschijnen op Xbox One, pc en PlayStation 4. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Just Cause 4

Reacties / Vragen (1)

  1. NoobAssPlayer

    Ben benieuwd hoe de consoles dit trekken. Ik ben gespot met spelen van Just Cause 3 vanwege fikse framedrops.

    01-12-2018 11:00
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.