Alle Nieuws

Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade Episode 1 vanaf 4 december beschikbaar

door _TheGamer_
28-11-2018 14:01
Geen reacties

De releasedata van de drie episodes van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, zijn bekend. De eerste episode, Hunted, is vanaf 4 december beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. In Hunted en de twee daaropvolgende episodes verlengen spelers hun Griekse odyssee en ontmoeten zij Darius, de legende die als eerste de Hidden Blade van de Assassins gebruikte.

In Hunted ontdekken spelers of Darius vriend of vijand is, ontmoeten ze tal van nieuwe karakters, nemen ze het op tegen gloednieuwe vijanden en ontdekken ze meer over het Assassin’s Creed-universum. Na de release van Hunted op 4 december, volgen de tweede episode, Shadow Heritage, en de derde episode, Bloodline, iedere zes weken.

Legacy of the First Blade is beschikbaar als onderdeel van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass, maar is eveneens los verkrijgbaar. Vanaf 4 december is de eerste episode meteen te downloaden voor alle bezitters van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass en Gold Edition. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Odyssey

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.