Alle Nieuws

Nieuwe Darksiders 3 (III) Traier: Horse With no Name

door _TheGamer_
25-11-2018 08:33
Geen reacties

Voor sommigen is het originele lied (door de band America) gerelateerd aan series, films of games (Breaking Bad, Parks and Recreation, The Simpsons, Six Feet Under, F.R.I.E.N.D.S., Air America, Hideous Kinky, The Trip, American Hustle, GTA San Andreas etc.). Voor sommigen is het originele lied een herinnering aan hun jeugd en/of opvoeding. Voor sommigen is deze versie (door Michelle Branch en Patrick Carney) gekoppeld aan de serie van BoJack Horseman.

Wij hopen dat na het bekijken van deze video voor sommigen die herinnering aan het verhaal van Fury in Darksiders III zal worden gekoppeld.

Keer terug naar een apocalyptische aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de Zeven Hoofdzonden te vinden en te elimineren.  De Charred Council roept Fury op om vanuit de hemel in de dieptes van hel te vechten in een zoektocht om de balans tussen goed en kwaad te herstellen en te bewijzen dat zij de felste is van de Vier Ruiters van de Apocalyps. Fury is een magiër, haar vorm evolueert door het spel en daarmee ook haar krachten en wapens.

De uitgestrekte spelwereld van Darksiders III wordt gepresenteerd als een open, levende, vrij-gevormde aarde, vervallen door oorlog en verval, en overspoeld door de natuur. Als Fury ga je heen en weer tussen de omgevingen, vecht je met andere werelden en ontgrendel je puzzels terwijl je het verhaal van Darksiders voortzet.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Darksiders 3 (III)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.