Alle Nieuws

Square Enix kondigt Shadowbringers aan - nieuwste uitbreiding Final Fantasy XIV Online

door _TheGamer_
19-11-2018 17:00
Geen reacties

Aan het begin van een reeks speciale fan bijeenkomsten en festiviteiten, kwam Square Enix afgelopen weekend met de onthulling van Shadowbringers, het derde uitbreidingspakket voor Final Fantasy XIV Online, de bekroonde MMO met meer dan 14 miljoen geregistreerde spelers. Dit geweldige nieuwe hoofdstuk verschijnt begin komende zomer en laat spelers als Warrior of Darkness nieuwe avonturen en gevechten beleven.

Shadowbringers werd onthuld tijdens het Fan Festival 2018 in Las Vegas, waar producer en director Naoki Yoshida een verbluffende trailer onthulde die het decor schetst voor het begin van dit volgende hoofdstuk in het Final Fantasy XIV Online-avontuur. 

De nieuwe uitbreiding brengt een schat aan nieuwe content met zich mee, inclusief een nieuw ras, verschillende nieuwe jobs, een verhoogde levelcap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en diverse nieuwe content voor het vechten, craften en verzamelen. Daarnaast wordt met Shadowbringers ook een aantal nieuwe systemen geïntroduceerd.
 

  • NPC “Trust”-systeem – Spelers kunnen nu samen met bekende NPC’s strijden.
  • Nieuwe Game+-optie – De mogelijkheid om hoofdverhaallijnen van FINAL FANTASY XIV opnieuw te spelen.
  • World Visit-systeem – Spelers kunnen naar andere servers in hetzelfde datacentrum reizen om met meer spelers dan ooit samen te spelen.


Als verrassing onthulde Yoshida ook nog dat met Patch 4.5 de Blue Mage als nieuwe job wordt toegevoegd aan Final Fantasy XIV Online. De Blue Mage komt beschikbaar voor alle spelers die A Realm Reborn bezitten, level 50 bereikten als een Disciple of War of Magic en het hoofdverhaal van 2.0 voltooiden. De Blue Mage-job is geïnspireerd door eerdere Final Fantasy-titels en levert een unieke solo-ervaring waarin spelers monsteracties leren en kunnen vorderen in Blue Mage-specifieke content. De Blue Mage begint met een levelcap van 50, deze zal later stijgen als nieuwe content voor de job beschikbaar komt.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 14 (XIV) Online

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.