Alle Nieuws

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege dit weekend (tot 19 nov 18) gratis

door _TheGamer_
17-11-2018 16:09
Geen reacties

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot 19 november gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nieuwe spelers sluiten zich aan bij de inmiddels meer dan 40 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community en genieten van de volledige game met alle maps, modi en de 20 originele Operators.

Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang mee te nemen en ongestoord verder te spelen als ze de game besluiten aan te schaffen. Ze profiteren tussen vandaag en 30 november bovendien van een korting tot wel 70% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions.

Het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Wind Bastion, speelt zich af in Marokko en voegt twee gloednieuwe Operators aan de game toe. Daarnaast genieten spelers van een nieuwe gratis map, Fortress, een militaire trainingsfaciliteit in het Atlasgebergte. De volledige onthulling van Operation Wind Bastion vindt plaats tijdens de Pro League Finals op zondag 18 november in Rio de Janeiro, Brazilië.


Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.