Alle Nieuws

Een snelle blik op het verleden met de Call of Cthulhu launch trailer

door _TheGamer_
27-10-2018 21:12
2 Reacties

Wat ligt er achter de sluier, krabbend aan onze oogbollen maar net uit ons zicht, een angstaanjagende nachtmerrie die we gewoon niet kunnen zien? Staar naar heldere dromen en het duistere verleden in de Call of Cthulhu Launch Trailer, voor de release op dinsdag 30 oktober. Met muziek van componist Cristobal Tapia De Veer (bekend van Black Mirror, Utopia en The Girl With All The Gifts ), is deze trailer je laatste blik in de leegte voor de release.

De officiële adaptatie van de pen & papier RPG van Chaosium, combineert onderzoek gameplay met de ongeëvenaarde verhalen van Lovecraft’s beroemde Cthulhu-mythe. Welke mystieres ontdek jij, als privé-detective Edward Pierce, op het té rustige eiland Darkwater voor de kust van Boston?

Call of Cthulhu werpt je in de rol – een worstelende alcoholist, gemarteld door het verleden, achtervolgd door PTSD en vreemde visies. Pierce is een vastgeroeste onderzoeker met een verlangen om de waarheid te vinden. De vader van de overleden Sarah Hawkins huurt Pierce in om het mysterieuze vuur dat haar huis verwoeste en familie doodde te onderzoeken. Pierce wordt onmiddellijk omringd door wantrouwende bewoners en doodlopende sporen op Darkwater. 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Cthulhu

Reacties / Vragen (2)

 1. NoobAssPlayer

  Instant buy! Deze beland in de back-log! 😄

  28-10-2018 18:20
 2. _TheGamer_

  Lijkt mij serieus een goed spel. Heel erg mysterieus 😎

  29-10-2018 09:43
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.