Alle Nieuws

Dragon Quest-Samenwerking Komt Naar Final Fantasty Brave Exvius

door Fraosa
10-09-2018 12:43
Geen reacties

Hilversum, 7 september 2018 –Square Enix Ltd., maakt bekend dat de langverwachte lancering van DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age™ vanaf vandaag in de succesvolle mobiele RPG FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® wordt gevierd met een spannende in-game-samenwerking met de DRAGON QUEST-serie. Naast nieuwe content, keert tijdens deze samenwerking ook eerder verschenen tijdelijke content uit de DRAGON QUEST-serie terug naar alle spelers.

In een nieuwe raid, die beschikbaar is van nu tot 20 september 2018, kunnen spelers het opnemen tegen de machtige Estark om coole beloningen vrij te spelen. Met een nieuwe summon kunnen spelers Estark, Überkilling Machine en Slime Knight ook aan hun gelederen toevoegen. Daarnaast komen de iconische Marquis de Leon, Dracky en Slime beschikbaar via een raid summon.

Naast deze nieuwe content kunnen avontuurlijke spelers zich vermaken met een terugkerend evenement waarin ze tegen groepen monsters strijden. Ook verschijnen de bekende DRAGON QUEST-monsters Golem en Robbin’ Ood tijdens normale gevechten, terwijl de machtige Dragonlord en Orochi als eindbazen verschijnen. Wanneer het spelers lukt deze monsters te verslaan, ontvangen ze medailles die ze kunnen inwisselen voor het zwaard van Erdrick en andere kenmerkende wapens en voorwerpen uit de DRAGON QUEST-serie.

Dragonlord, Liquid Metal Slime, Robbin’ Ood, Golem, Killing Machine en Orochi zijn ook terug tot 20 september 2018 beschikbaar via een speciale summon.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.