Alle Nieuws

Quake Champions | Q3A’s legendarische “The Longest Yard,” Nieuwe Champion, Arcade Modus en meer binnenkort

door Fraosa
04-09-2018 09:32
Geen reacties

THE LONGEST YARD 
Springblokken…IN DE RUIMTEEEEE! Dat was Q3DM17, één van Q3A’s populairste en meest brutale maps die gekke, springerige en gestoorde mogelijkheden voor railgun- en raketvaardigheden aan het spel leende. Nu is The Longest Yard terug, volledig opnieuw ontworpen voor Quake Champions en ontwikkeld om gestoorde gameplay en plezier te brengen naar de september update. Probeer gewoon niet van de rand te Bull Rushen, Scalebearers. 
  
NIEUWE CHAMPION – ATHENA 
In Quake Champions draait het allemaal om snelheid en wendbaarheid, laten we daarin dus zo ver mogelijk gaan. Athena slingert aan haar grijphaak binnen, wat spelers toelaat om hoog boven het slagveld te vliegen en raketten, plasma en rail shots te lossen op de arme stakkers die beneden rondlopen. Als bekend gezicht in de geschiedenis van Quakezal Athena haar een weg knallen richting PTS in mid-september, met het plan om kort daarna haar publieke debuut te maken. 
  
ARCADE MODI 
De nieuwste speciale modi zullen in september nieuwe manieren van het tegen elkaar opnemen introduceren in Quake Champions. Uitgelicht in het ‘Play Now’ scherm, zullen arcade modi op regelmatige basis roteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Hot Rockets: Alle Champions spawnen met enkel de Rocket Launcher. Oh en die Rocket Launchers blijken oneindige ammunitie en QUAD DAMAGE te hebben. BOEM.
  • Mystery Champion: Start met een willekeurige Chamion en spawn als een ander personage telkens wanneer je neergemaaid wordt. Het beste stuk? Je kunt spawnen als Champions die je nog niet vrijgespeeld hebt, om ze zo allemaal te testen. Je wordt er toe gedwongen, om eerlijk te zijn.
  • Team Instagib: De een-hit-om-te-fraggen, spetterende klassieker, nu met ondersteuning voor twee teams van vier spelers!
  • Unholy Trinity: Wapenlocaties verschijnen niet meer op de kaart. Maar, je spawnt met Quake’s trio van iconische wapens – de Rocket Launcher, de Railgun en de Lightning Gun! Doe je best met de beste wapens in het spel.
  • Sacrifice: De Soul-seizing, Obelisk-capturing 4v4 favoriet van de fans maakt zijn terugkeer!

Nieuwe skins en nog veel meer 
Om te beginnen is de Super Shotgun uit de klassieker Quake II terug. De community heeft als naam Trespasser gekozen, ter ere van de Quake II Strogg Berserker, die dit woord uitschreeuwde wanneer hij een speler zag. Daarbovenop zal de september update ondersteuning toevoegen voor Bot Backfill in matches, Party ondersteuning voor alle game modi en nog een hele hoop verbeteringen. Voor alle details, surf naar www.Quake.com
  
Quake Champions is nu gratis beschikbaar via Bethesda.net en via Steam. De speciale uitgave Scalebearer Pack – die een gigantisch standbeeld van de intergalactische krijgsheer, een exclusieve Oni skin voor Scalebearer en nog wat geweledige in-game beloningen bevat – is ook verkrijgbaar in verschillende verkooppunten. Voor meer info, surf naar www.Quake.com.

 

 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.