Alle Nieuws

Destiny 2 Forsaken op Gamescom 2018

door _TheGamer_
25-08-2018 14:52
Geen reacties

Nieuwe Destiny 2: Forsaken trailer
Bungie en Activision hebben vandaag tijdens de Blizzard live stage show op gamescom een nieuwe cinematic trailer van Destiny 2: Forsaken onthuld. Nadat de meest beruchte schurken in het sterrenstelsel ontsnappen, staan alleen jij en Cayde-6 – de meest legendarische Hunter, gezworen om de City te beschermen – tussen hen en je thuis. Een Vanguard gaat niet ten onder zonder gevecht. Aanschouw Cayde’s laatste strijd.

Destiny 2: Forsaken op Gamescom
In aanloop naar de release van Destiny 2: Forsaken op 4 september verwelkomde Bungie Europese spelers op Gamescom, om daar voor het eerst de nieuwe hybride Gambit-modus te spelen. Deze nieuwe manier om Destiny te spelen biedt voor elk type speler wat wils; het collaboratieve en onvoorspelbare van PvE en competitieve karakter van PvP zijn naadloos verbonden.

Gambit Free Trial
Daarnaast kondigden Bungie en Activision een Gambit Free Trial* aan die beschikbaar is voor alle Destiny 2 bezitters. Deze Trial vindt plaats van 1 september om 19:00 uur tot 2 september 19:00 uur op PlayStation 4, de Xbox One reeks inclusief de Xbox One X en pc. De pc-versie is exclusief beschikbaar op Battle.net, het online gaming platform van Blizzard. En vergeet de spelregels niet: Vecht. Verzamel. Verzilver. Infiltreer. Verzamel je fireteam of matchmake online met andere spelers.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Destiny 2 Forsaken

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.