Alle Nieuws

Actvivision's Sekiro Shadows Die Twice komt uit op 22 maart 2019

door _TheGamer_
20-08-2018 22:22
1 Reacties

Activision kondigt de officiële release datum van de lang geanticipeerde nieuwe game van FromSoftware aan: Sekiro: Shadows Die Twice, een third-person action-adventure game met RPG-elementen, wordt wereldwijd uitgebracht op 22 maart 2019. Om dit te vieren kunnen fans tijdens Gamescom 2018 in Keulen als eerste aan de slag met de game. Daarnaast is de Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition met diverse verzamelitems vanaf vandaag te pre-orderen in geselecteerde landen. Ook digitale pre-orders zijn vanaf vandaag te plaatsen in diverse landen.

Nieuwe gameplay informatie onthult dat de prostetische hulpmiddelen van de ‘one-armed wolf’ protagonist gereconstrueerd kunnen worden om nieuwe acties, zoals krachtige charge aanvallen, te ontgrendelen. Deze aanvallen breidt de opties voor de speler om vijanden te verslaan verder uit.


Op Gamescom 2018 kunnen fans de unieke en gevarieerde features van Sekiro: Shadows Die Twice voor het eerst ervaren, evenals het uitgebreide gevoel van spanning, waaronder:

 • Sword Combat: Tijdens de intense gevechten in Sekiro: Shadows Die Twice kunnen spelers gebruik maken van speciale Sword Arts als aanvulling op de normale aanvallen. Op deze wijze kan de defensie van de tegenstander worden beslecht, om vervolgens de genadeklap uit te delen.
   
 • Shinobi Prosthetic: Spelers kunnen schakelen tussen een verscheidenheid aan unieke Prosthetic Tools om de zwakte van gewaagde slechteriken te vinden.
   
 • Resurrection: Te gebruiken als mogelijkheid voor een tactische terugtrekking of om de tegenstander te misleiden vlak voor een tegenaanval – deze nieuwe aanvalsstrategie stelt spelers in staat om direct te herrijzen.

 

De Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition is vanaf nu te pre-orderen en biedt fans de volgende collectibles:

 • Volledige game
 • 7” Shinobi Statue
 • SteelBook
 • Collectible Artbook
 • Plattegrond
 • Digitale Soundtrack
 • Replica Game Coins


Sekiro Shadows Die Twice komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Sekiro Shadows Die Twice

Reacties / Vragen (1)

 1. UC52

  Yessss 😎

  21-08-2018 10:37
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.