Alle Nieuws

Anno 1800 vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar

door _TheGamer_
20-08-2018 19:28
Geen reacties

Bouw een industrieel rijk van Europa tot Zuid-Amerika met de nieuwe Expedities-functie 


Anno 1800 is vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar voor PC en nodigt spelers uit om de 19e eeuw te ontdekken, een tijd van industrialisatie, diplomatie en ontdekking. Deze nieuwe Anno-game bevat de geliefde functies uit eerdere Anno-titels en combineert deze met nieuwe, innovatieve gameplay, zoals de ontdekking van Zuid-Amerika en de Expedities-functie.

De 19e eeuw is rijk aan technologische innovaties, samenzweringen en veranderende loyaliteiten en dit biedt de perfecte setting voor klassieke Anno-gameplay. In Anno 1800 creëren spelers enorme metropolen, zetten ze efficiënte logistieke netwerken op, staan ze aan het hoofd van een nieuw, exotisch continent, sturen ze expedities uit over de hele wereld en domineren ze tegenstanders door diplomatie, handel of oorlogvoering. De game combineert geliefde features van 20 jaar aan Anno, zoals individuele AI-vijanden, willekeurig gegenereerde maps, multisession gameplay en meer. Het is een rijke city-building ervaring, inclusief een verhaalgedreven campaign, een aanpasbare sandbox-modus en de klassieke Anno multiplayer-ervaring.

Bovendien introduceert Anno 1800 compleet nieuwe functies. Met de Expedities-functie sturen spelers bemanningen over de hele wereld aan terwijl ze op zoek gaan naar roem en fortuin. Daarnaast beheren ze de nieuwe personeelsfunctie van fabrieken die realistischer zijn dan ooit. Ook verkennen spelers Zuid-Amerika terwijl ze aanspraak maken op het zwarte goud dat dit nieuwe tijdperk van industrie mogelijk maakt.

Al meer dan een jaar nodigt Anno 1800 spelers uit om deel te nemen aan de creatie en ontwikkeling van de game door feedback te geven via de Anno Union. Deze samenwerking tussen spelers en de studio stelt het ontwikkelingsteam in staat om de game vorm te geven en gevraagde functies van de community toe te voegen.

Daarbij zijn de Digital Deluxe Edition en de Pioneers Edition* van Anno 1800 aangekondigd:

•       De Digital Deluxe Edition bevat de basisgame en de Digital Deluxe-content. Deze bevat de eerste DLC van de game, "The Anarchist", de soundtrack van de game, een artbook en exclusieve logo's.

•       De Pioneers Edition bevat de basisgame, een Steelbook, een artbook, 3 lithografieën, een brief, de soundtrack van de game en een verzamelbox waar alle items in komen. Bovenop deze fysieke inhoud zijn ook de eerste DLC van de game, "The Anarchist", en exclusieve logo's digitaal beschikbaar.

 

Spelers die Anno 1800 pre-orderen ontvangen het Imperial Pack met extra content voor de game.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Anno 1800

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.