Alle Nieuws

EA kondigt open beta Battlefield 5 (V) aan en begint op 4 September 2018

door _TheGamer_
20-08-2018 20:20
1 Reacties

DICE demonstreert in samenwerking met NVIDIA ongelooflijke real-time ray tracing in Battlefield 5 (V), mogelijk gemaakt door gloednieuwe GeForce RTX GPU's
 

Vanavond, de avond voor gamescom, heeft DICE aangekondigd dat de open bèta van Battlefield 5 begint op 4 september voor early access* en op 6 september voor alle spelers op Origin for PC, de Xbox One en de PlayStation®4. De open bèta geeft een demonstratie van de iconische Rotterdam-map in de Conquest-modus en de Arctic Fjord-map in zowel Conquest als Grand Operations. De Rotterdam-map, die vorige week is onthuld, laat spelers opgaan in een gevecht op de straten van Rotterdam, waarop de dynamische fysica en vernietiging van het spel volledig tot hun recht komen. Grand Operations, nieuw in de Battlefield-franchise, is een multiplayer-ervaring op meerdere maps en in meerdere modes, die spelers door een krachtig verhaal voert dat is geïnspireerd door historische gebeurtenissen. Al deze open-bètacontent is deze week te zien voor bezoekers van gamescom en is speelbaar in hal 6 van de beursvloer op de pc en Xbox One X.


Vanavond gaf DICE ook een demonstratie van NVIDIA's nieuwe RTX-technologie, die tijdens de persconferentie van NVIDIA werd aangekondigd met een ongelooflijke live-demo van Battlefield 5 op de pc, een van de eerste games die ontwikkeld wordt op het NVIDIA RTX-platform met real-time ray tracing als rendertechniek. Ray tracing met het NVIDIA RTX-platform, dat eerder werd gebruikt om levensechte werelden in films te pre-renderen, zorgt voor real-time rendering van cinematische kwaliteit in videogames. In Battlefield 5 kan DICE met NVIDIA RTX de manier imiteren waarop licht in het echt wordt gereflecteerd, waardoor reflecterende oppervlakken in elk level, op elke map en op elke plek in het spel realistischer worden weergegeven. Dit zorgt ervoor dat Battlefield 5 levendiger en dynamischer aanvoelt en geeft een realistischere ervaring waarbij spelers het gevoel krijgen dat de strijd in een radius van 360 graden plaatsvindt. Het gebruik van real-time ray tracing in Battlefield 5 wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe GeForce RTX 20-serie GPU's van NVIDIA.


Je vindt alle informatie over de open bèta hier op het Battlefield-blog.
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Battlefield 5 (V)

Reacties / Vragen (1)

  1. BBee

    Ziet er echt belachelijk goed uit zeg 😀😀😀

    20-08-2018 20:49
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.