Alle Nieuws

Nintendo Labo is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018

door _TheGamer_
15-08-2018 16:17
1 Reacties

Vandaag is bekend gemaakt dat het Nintendo Labo - Mixpakket is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar. De vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar, bestaande uit een pedagoog, ontwikkelingspsycholoog, journalisten, inkopers, en speelgoed- en spellendeskundigen, heeft het pakket uitgebreid getest en beoordeeld op onder andere speelwaarde, originaliteit en technische kwaliteit. 

Hoewel de vakjury de nominaties bepaalt, zijn het de consumenten die uiteindelijk kiezen welk product wordt verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Stemmen kan van 5 september tot en met 4 november via de website van Speelgoed van het Jaar.

Over Nintendo Labo
Nintendo Labo is een nieuwe lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Samen met het Nintendo Switch*-systeem bieden de Nintendo Labo-pakketten de tools en technologie om leuke doe-het-zelf-creaties te maken, je creaties tot leven te wekken met verschillende games en te ontdekken hoe Nintendo Labo werkt. Naast het reeds beschikbare Nintendo Labo: mixpakket en het Nintendo Labo: robotpakket verschijnt op 14 september 2018 het Nintendo Labo: voertuigenpakket. Dit splinternieuwe Nintendo Labo-pakket bevat materiaal om diverse kartonnen creaties te bouwen, waaronder een auto, duikboot, vliegtuig, pedaal, twee sleutels en meer. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Nintendo Labo

Reacties / Vragen (1)

  1. _TheGamer_

    Vind het wel leuk en erg creatief echter wel een tikje te duur voor een set van kartonnen doosjes 🤔

    15-08-2018 17:42
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.