Alle Nieuws

Dans de nacht weg met de Persona 5 Dancing: Endless Night Collection!

door Eszy
11-08-2018 11:32
Geen reacties

Pre-orders nu beschikbaar! Bundel bevat Persona 3: Dancing in Moonlight, Persona 5: Dancing in Starlight en digitale download voor Persona 4: Dancing All Night
 

Atlus onthult dat alle Persona Dancing games naar het Westen komen in de vorm van de Persona Dancing: Endless Night Collection! Deze bundel bevat de complete collectie van de Persona Dancing games waaronder de nieuwe Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight en een digitale download voor Persona 4: Dancing All Night, verpakt in een exclusieve hardcover artbook verpakking. De Persona Dancing: Endless Night Collection is ook digitaal beschikbaar voor PS4 en PS Vita.

De Persona Dancing: Endless Night Collection zal verkrijgbaar zijn vanaf 4 december 2018. Persona 3: Dancing in Moonlight and Persona 5: Dancing in Starlight zullen als standalone beschikbaar. Fysieke pre-orders voor beide games en de Persona Dancing: Endless Night Collection zijn nu beschikbaar.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bieden onder andere het volgende:
 

 • Memorabele soundtrack – Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashi (m-flo / block.fm), Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen.
   
 • Dans! – Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de "Fever"-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages!
   
 • Engelse en Japanse stemmen – Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken!
   
 • Social - In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar.
   
 • Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.


Persona 3: Dancing en Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight verschijnen 4 december voor de PlayStation 4 (fysiek en digitaal) en voor PlayStation Vita (digitaal) in Amerika en Europa.
 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Persona 5 Dancing in Starlight en Persona 3 Dancing in Moonlight

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.