Alle Nieuws

Haal herinneringen op aan Dragon Quest XI in het komende Dragon Quest XI

door UC52
09-08-2018 23:31
Geen reacties

Ter ere van de komende release van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age op 4 september, heeft Square Enix Ltd., vandaag gloednieuwe screenshots en gameplaybeelden onthuld met daarin een speciaal Dragon Quest VIII-kostuum dat vanaf de lancering beschikbaar is voor alle spelers.

De ‘Trodain Bandana’ en ‘Trodain Togs’ uit Dragon Quest VIII zijn vanaf de lancering beschikbaar in de inventarissen van alle Dragon Quest XI-spelers. Je kunt het Luminary-personage ermee uitrusten om zijn verdedigende stats te versterken in de beginfase van de game. Spelers ontvangen ook het receptenboek “Trodain’s Top Trends”, met daarin details over hoe spelers de stats van het speciale kostuum kunnen verbeteren in de latere fases van de game.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age verschijnt op 4 september 2018 voor het PlayStation 4-systeem en STEAM. De game biedt een volledig op zichzelf staande ervaring met nieuwe personages, een prachtig gedetailleerde wereld, diepgaande strategische gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel de oude fans als nieuwkomers zal aanspreken. Kijk hier voor meer informatie.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Dragon Quest 11 (XI) Echoes Of An Elusive Age

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.