Alle Nieuws

Sega onthult Football Manager 2019 en verschijnt op 2 november 2018

door _TheGamer_
06-08-2018 13:11
Geen reacties

Nieuw seizoen, nieuw uiterlijk, nieuwe divisies. Football Manager 2019 verschijnt op 2 november.


Terwijl fans niet kunnen wachten tot het volgende seizoen begint, kondigen Sports Interactive en SEGA met trots aan dat beginnende managers hun team naar de top van de divisie kunnen leiden in  Football Manager 2019.  Deze game verschijnt op vrijdag 2 november, inclusief een heel nieuw uiterlijk.

Football Manager 2019 neemt afscheid van de iconische 'Manager Man' die sinds FM 2005 op de cover van elk Football Manager-spel heeft gestaan. In plaats daarvan toont de cover het veld door het oog van de manager, die ziet hoe de spelers de tunnel in lopen, voorafgaand aan een grote wedstrijd. Met vernieuwde logo's, veel nieuwe en verbeterde functies en het debuut van de DFL Bundesliga-licentie in deze serie, wordt Football Manager 2019 realistischer dan ooit tevoren. Bekijk deze exclusieve trailer voor een eerste blik op de nieuwe look.

Vanaf vandaag tot op de dag van de lancering krijgen fans die Football Manager 2019 (voor pc en Mac) op voorhand kopen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel* of de game pre-orderen bij een deelnemende fysieke winkel een korting van 10%. Bovendien kunnen spelers die de game vooraf aanschaffen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel hun loopbaan als manager vroegtijdig beginnen met een volledig speelbare beta-versie, die ongeveer twee weken voor de officiële lancering beschikbaar zal zijn (één speler-carrières die zijn begonnen in de beta kunnen worden overgedragen naar het volledige spel).


Alle drie versies van de game - Football Manager 2019 (voor pc en Mac), Football Manager 2019 Touch (voor pc, Mac, iOS en Android) en Football Manager 2019 Mobile (voor iOS en Android) worden op 2 november uitgebracht.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Football Manager 2019

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.