Alle Nieuws

Nintendo onthult Gamescom 2018 Activiteiten

door _TheGamer_
01-08-2018 18:33
Geen reacties

Bezoekers van de Nintendo-stand op gamescom in Keulen, Duitsland, gaan dit jaar heel wat beleven. Ze kunnen bijvoorbeeld als eerste spelers een reeks leuke nieuwe minigames proberen in Super Mario Party, maar ook aan de slag met andere komende Nintendo Switch-software, inclusief Super Smash Bros. Ultimate en meer.

Super Mario Party verschijnt op 5 oktober, exclusief voor de Nintendo Switch, en brengt de originele bordspellenstand terug naar hoe het begon: vier spelers die over het bord racen om sterren te pakken, waarbij spelers strategische voorwerpen als speciale dobbelblokken gebruiken. Maar er zijn ook andere spelstanden, zoals de Keetkamer waarin twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar worden gekoppeld en het Online Mariothon-minigamefestijn dat spelers online laat samenspelen. Bezoekers van de Nintendo-stand in Hall 9 kunnen als voorproefje alvast vijf van de nieuwe minigames proberen.
 
Andere speelbare titels tijdens de show, die duurt van dinsdag 21 augustus tot zaterdag 25 augustus, zijn:

  • Super Smash Bros. Ultimate
  • Fifa 19
  • Dark Souls: Remastered
  • Travis Strikes Again: No More Heroes
  • Dragon Ball FighterZ
  • Starlink Battle for Atlas
  • Killer Queen Black


Fans die niet naar de show kunnen komen, kunnen meer zien van reeds aangekondigde games op Nintendo’s YouTube-kanaal, via een reeks video’s die tijdens de gamescomweek worden opgenomen in de RedCube-studio op de beursvloer. Fans kunnen nieuwe beelden verwachten van diverse games, inclusief Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country, en DAEMON X MACHINA van Marvelous, met commentaar van producer Kenichiro Tsukuda. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Nintendo Switch

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.