Alle Nieuws

Destiny 2 Solstice of Heroes begint op dinsdag 31 juli en Forsaken Legendary collection

door Eszy
31-07-2018 22:00
Geen reacties

Toon je kracht in nieuwe uitdagingen, smeed ceremonial armor naar 400 Power en volbreng Moments of Triumph om unieke beloningen vrij te spelen.


Destiny 2: Forsaken - Legendary collection | Vier avonturen, één collectie

Bungie, High Moon Studios en Activision onthullen vandaag dat de Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar is en vanaf nu beschikbaar is als pre-order. Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection levert een alles-in-één-ervaring met toegang tot alle premium-content en -updates van Destiny 2 in één pakket, verkrijgbaar voor PlayStation 4, de Xbox One en pc. De pc-versie is exclusief beschikbaar via Battle.net, Blizzard Entertainments online-gamingplatform. 

Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection bestaat uit: Destiny 2, Destiny 2: Expansion I: Curse of Osiris, Destiny 2: Expansion II: Warmind en Destiny 2: Forsaken, die de Destiny 2-ervaring ingrijpender dan ooit zal veranderen. Bij de lancering bevat de Legendary Collection ook een character-boost die spelers de optie geeft om direct in het nieuwste avontuur, Forsaken, te duiken. Wie direct wil genieten van Destiny 2 en de huidige uitbreidingen, kan na pre-purchase van de digitale Legendary Collection meteen met spelen beginnen.

In Forsaken nemen spelers het recht in eigen handen door wraak te nemen op hun gevallen mentor, de Hunter Vanguard Cayde-6. In de loop van dit avontuur krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, een schat aan krachtige nieuwe wapens te verdienen en verloren Awoken-geheimen te ontdekken.

Spelers die Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection pre-orderen, ontvangen een reeks speciale beloningen om de laatste strijd van een van de meest memorabele personages uit het spel te herdenken. ‘Cayde’s Exotic Stash pre-order bonus’ bevat een uniek exotisch wapenornament voor zijn iconische handkanon Ace of Spades, Cayde's schip, een emote in het exotische revolverheldenthema en shaders van Cayde om elk stuk pantser met zijn kleuren te versieren.

Ook verkrijgbaar is de Destiny 2: Forsaken - Complete Collection, die de uitgebreide Destiny 2: Forsaken-ervaring biedt aan nieuwe, terugkerende en ervaren spelers, inclusief de Destiny 2: Forsaken Annual Pass*. Ook biedt de Annual Pass toegang tot een aanhoudende stroom post-lanceringcontent. Bezitters van een Annual Pass krijgen toegang tot drie premium content-drops, de Black Armory die de komende winter van 2018 verschijnt, Joker's Wild in het voorjaar van 2019 en Penumbra in de zomer van 2019.

Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection en Destiny 2: Forsaken - Complete Collection kregen de leeftijdsclassificatie 16 jaar van PEGI. Bij de lancering krijgen PlayStation-spelers ook toegang tot exclusieve content voor Forsaken, inclusief een exclusief schip, exotisch wapen, pantsersets en een Strike, allemaal tijdelijk exclusief tot op zijn minst het najaar van 2019.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Destiny 2 Forsaken

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.