Alle Nieuws

Geniet met het hele gezin van een actieve vakantie in Go Vacation voor de Nintendo Switch

door _TheGamer_
28-07-2018 14:19
Geen reacties

Of je deze zomer er nu op uit trekt of lekker thuis blijft, Go Vacation voor de Nintendo Switch bezorgt je een geweldige vakantie met je hele gezin. Go Vacation is vanaf vandaag verkrijgbaar in winkels en als digitale download in de Nintendo eShop. De game verplaatst spelers naar het eiland Kawawii, een virtueel resort met meer dan 50 activiteiten om met één tot vier spelers van te genieten, waaronder parachutespringen, paardrijden en beachvolleybal. Bekijk alles wat er te zien en te doen is in de lanceertrailer van Go Vacation.

De gevarieerde activiteiten zijn geschikt voor één tot vier spelers en er zijn verschillende aanpassingsopties om te ontgrendelen, zoals speciale avatar-outfits, verschillende soorten voertuigen om het eiland mee te verkennen en zelfs verschillende hondenrassen. Door verschillende activiteiten uit te proberen kunnen spelers ook stempels verzamelen. Met genoeg stempels krijgen ze toegang tot een villa die ze kunnen aanpassen met leuke decoraties.

Met steeds weer nieuwe uitdagingen en cadeaus om te ontgrendelen, zorgt Go Vacation ervoor dat spelers steeds weer terugkomen voor nieuwe avonturen op Kawawii-eiland. Omdat je op de Nintendo Switch net zo makkelijk onderweg als thuis kunt spelen, kun je deze zomer altijd en overal van de vakantie-actie genieten. 

 

Vergelijk prijs voor Go Vacation Nintendo Switch

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.