Alle Nieuws

NHL 19 nodigt ijshockeyfans uit voor Open Beta

door _TheGamer_
27-07-2018 07:03
Geen reacties

Vandaag nodigt NHL 19-spelers uit voor een open bèta waarin ze The World of CHEL kunnen ervaren: een evolutie van de populaire EA SPORTS Hockey League-modus waarin een uniform progressie- en configuratiesysteem voor zelfgemaakte spelers wordt geïntroduceerd. In de bèta kunnen spelers het ijs op gaan in de gloednieuwe game modes als NHL ONES, evenals modes als THREES Drop-In, EASHL Drop-In, Clubs-modes en Online Versus met de 31 huidige NHL-teams. 

Met de progressie- en aanpassingsmogelijkheden van The World of CHEL biedt NHL 19-spelers de vrijheid om de speler te creëren en besturen die ze altijd al wilden zijn. In de bèta kunnen spelers hun schaatsers aanpassen met 15 verschillende eigenschappen en 21 verschillende specialisaties. Daarnaast kunnen ze hun goalie aanpassen met zes eigenschappen en negen specialisaties. De bèta bevat verder honderden vrij te spelen items, zoals (capuchon)jassen, parka's en mutsen om een unieke uitstraling te creëren met lifestyle-uitrustingen en -kledingstukken, die zijn geïnspireerd door de league.

Ook Real Player Motion (RPM)-technologie maakt haar debuut in NHL 19, en bètaspelers krijgen de kans om de meest realistische schaatservaring in de geschiedenis van de serie te beleven. Via Explosive-Edge skating krijg je controle, acceleratie en creativiteit, zodat je de snelle ontwikkelingen in de NHL van tegenwoordig bij kunt houden. Je hebt nog nooit zo veel controle gehad over hoe je over het ijs heen gaat.

De open bèta loopt vanaf vandaag tot en met 2 augustus. Spelers kunnen de open bèta downloaden via de Xbox Marketplace of de PlayStation Store

 

Vergelijk prijzen  NHL 19

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.