Alle Nieuws

For Honor Season VII: Storm and Fury is vanaf 2 augustus gratis beschikbaar op PS4, Xbox One en PC

door Eszy
26-07-2018 23:01
Geen reacties

For Honor Season VII: Storm and Fury is vanaf 2 augustus gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Storm and Fury brengt een gloednieuwe map, grotere verbeteringen aan Helden en een update voor het rankingsysteem naar For Honor. Ook is For Honor van 16 augustus tot en met 15 september gratis te downloaden met Games with Gold.

Nieuwe content Season VII

  • Nieuwe map: De nieuwe map, Secluded Keep, is beschikbaar in Tribute, Skirmish, Elimination, Brawl en Duel.
  • Grote verbeteringen aan Helden: Het huidige aantal Helden blijft verbeterd worden op basis van onder andere feedback van spelers. Warden en Valkyrie ontvangen grote updates.
  • Update rankingsysteem: De update brengt twee nieuwe divisies naar het rankingsysteem, namelijk Master en Grand Master. Ook zijn spelers in staat om hun voortgang te volgen met het nieuwe Ranking Leaderboard en nemen zij deel aan Ranked Duel-matches buiten Toernooien. Toernooien rouleren op weekendbasis.


Ook is Marching Fire, één van de grootste post-launch contentupdates voor For Honor ooit, vanaf 16 oktober beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De update bevat de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, een nieuwe 4v4 PvP-modus, onbeperkte PvE-content, significante grafische verbeteringen en meer. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  For Honor

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.