Alle Nieuws

Rainbow Six Siege Operators komen naar Ghost Recon Wildlands met Operation Archangel

door _TheGamer_
24-07-2018 08:37
Geen reacties

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komen samen in Operation Archangel, een exclusieve cross-over missie in Special Operation 2, de tweede grote update van Year 2 van Ghost Recon Wildlands. Voor spelers met de Year 2 Pass is de Rainbow Six Siege-content later vandaag op alle platforms beschikbaar in de campagne en Ghost War PvP-modus. Deze content bevat op Rainbow Six Siege gebaseerde Ghost War PvP-klassen en de PvE-missie Operation Archangel. In Operation Archangel is de Rainbow Six Siege Operator Caveira verdwenen. Valkyrie, een oude vriendin van Karen Bowman, is haar gevolgd naar Bolivia. Met behulp van Twitch volgen de Ghosts een spoor van aanwijzingen om meer te weten te komen over waarom Caveira in Bolivia is. Ook komen ze meer te weten over haar onrustige verleden. Operation Archangel is zowel speelbaar in solo als in coöp met maximaal vier spelers.

Speler ontvangen als beloning Caveira-handschoenen als zij Operation Archangel vóór 14 augustus voltooien. Daarnaast passen spelers hun Ghosts verder aan en bewapenen zij hen met het Rainbow Six Gear-pakket.

Special Operation 2 bevat ook twee nieuwe Ghost War PvP-klassen, Toxic and Surgeon, die zijn geïnspireerd door Smoke en Doc van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Naast deze twee nieuwe klassen, voegt deze update ook twee nieuwe PvP-maps, Factory en Checkpoint, een nieuwe Observer-mode en een hogere moeilijkheidsgraad voor de PvE-modus genaamd Ghost Mode toe. Ghost War-spelers hebben met de Year 2 Pass zeven dagen eerder toegang tot de nieuwe klassen, maps en Ghost Mode. Zij genieten vanaf later vandaag van deze nieuwe content, terwijl de content vanaf 31 juli gratis beschikbaar is voor alle andere spelers.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.