Alle Nieuws

Nieuwe Shadow of the Tomb Raider-video onthult en is Gold gegaan

door _TheGamer_
25-07-2018 13:29
Geen reacties

Eidos-Montréal en Crystal Dynamics hebben een nieuwe video uitgebracht voor Shadow of the Tomb Raider. De beelden tonen de levendige en fascinerende stad Paititi, inclusief nooit eerder getoonde gameplay en commentaar van de ontwikkelaar.

Paititi is de grootste hub ooit gemaakt in een Tomb Raider-game en biedt spelers een levendige nieuwe sociale ruimte vol avontuur en kansen. In de bruisende economie van de stad kunnen spelers onderhandelen om nieuwe outfits en wapens te krijgen, kostbare grondstoffen verzamelen, met bewoners praten om zijmissies te activeren en – uiteraard - verborgen crypten en grafkelders ontdekken. Zo blijft Paititi spelers uren achter elkaar boeien en uitdagen.

Shadow of the Tomb Raider is 'Gold' gegaan

Square Enix en Eidos-Montréal maken bekend dat Shadow of the Tomb Raider officieel is voltooid, oftewel ‘Gold’ is gegaan. Dit betekent dat het werk voor de hardwerkende mensen bij Eidos-Montréal erop zit, en de game in productie wordt genomen. In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, griezelige tombes verkennen en tijdens haar donkerste uur de moed niet opgeven. Terwijl ze racet om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze is voorbestemd te zijn. Shadow of the Tomb Raider komt op 14 september 2018 beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC / Steam.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Shadow of the Tomb Raider

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.