Alle Nieuws

Nieuwe Molten Falls Arena nu Live In-game in Quake Champions

door _TheGamer_
08-07-2018 13:13
Geen reacties

Nog meer updates voor Quake Champions, na de indrukwekkende Free-to-Play Trial tijdens E3 dit jaar.  Om de belofte om deze over-the-top arena shooter blijvend te ondersteunen kracht bij te zetten, en content te blijven toevoegen zowel voor veteranen als voor nieuwe spelers, hieronder een overzicht van The Molten Falls en de features die daarbij horen: 

UPDATES

 • THE MOLTEN FALLS – De nieuwste zone van the Dreamlands, The Molten Falls, staat klaar voor je. De nieuwe Goroth map van the Dimension of the Doomed is tot de nok toe gevuld met helse decoraties die de verticale aard benadrukken.  Brede paden wachten de onbevreesde jagers op en testen je vaardigheid om al rennend je tegenstanders te fraggen. De arena is nu beschikbaar in alle Ranked & Unranked gameplay modes, behalve Sacrifice.
   
 • PLAYER RENAME TOKENS – Dé gelegenheid bij uitstek voor al wie graag iets verandert en zichzelf wil re-branden.  Elke Player Rename Token, te koop in de Quake Store, is goed voor één wijziging van naam.
   
 • CONSTANT VERFIJNEN – Het team van ontwikkelaars is constant aan de slag met nieuwe upgrades en optimalisaties. Het balanceren van Champions, verder verfijnen van de user interface, bugs oplossen en bijstellen van hoe je je wapens gebruikt.  
   

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Quake Champions

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.