Alle Nieuws

Square Enix's Feast Regional Championship 2018 begint en nieuwe update Final Fantasy XIV Patch 4.35

door _TheGamer_
04-07-2018 10:48
Geen reacties

Final Fantasy XIV Stormblood Update Patch 4.35

Final Fantasy XIV Stormblood blijft spelers voorzien van unieke en spannende content met de lancering van patch 4.35. Deze update introduceert de nieuwste Deep Dungeon, Heaven-on-High, het volgende hoofdstuk in de Hildibrand-questreeks, nieuwe items en systeemupdates.

Heaven-on-High daagt spelers uit om samen met andere avonturiers door een kerker met 100 verdiepingen te trekken, waarbij het moeilijkheidsniveau met elke etage stijgt. Tot de nieuwe content behoort ook een herzien levelsysteem dat specifiek is gemaakt voor de Deep Dungeon en speciale beloningen voor de spelers die het lukt de hoogste verdieping te bereiken.

De patch van vandaag levert ook de nieuwste questlijn in de avonturen van Hildibrand, waarin deze inspecteur extraordinaire misdaden onderzoekt die gepleegd zijn door de Wolf Burglar in het Verre Oosten. Daarnaast zijn nieuwe emotes, minions, een nieuw kapsel en een mount toegevoegd, waaronder een ontwerp van een tweedeprijswinnaar van de Hairstyle Design Contest.


Feast Regional Championship 2018 Europe

Tegelijk met de release van Patch 4.35 begint het Feast Regional Championship 2018, een reeks officiële speler-versus-speler-toernooien die worden gehouden in Noord-Amerika, Europa en Japan (om de kampioenen van elke regio te bepalen). De voorrondesperiode begint op dinsdag 3 juli en gaat door tot maandag 13 augustus.

De winnaars van de voorrondes gaan door naar de online-semifinales - gestreamd en gehost door Square Enix - om te bepalen welke teams mogen deelnemen aan de Europese finales tijdens het Fan Festival 2019 in Parijs.

Fans kunnen ook uitkijken naar een spannend seizoen van FINAL FANTASY XIV online-fanfestivals over de hele wereld. Onlangs werd nieuwe informatie aangekondigd voor de komende FINAL FANTASY XIV Fan Festival-tour, die op 2 - 3 februari 2019 naar de La Grande Halle de La Villette in Parijs komt:

  • Het evenement wordt gratis live gestreamd in alle regio's en toont alles wat er op het podium gebeurt, behalve de concerten.
     
  • Bezoekers van de Fan Festivals 2018 - 2019 ontvangen een speciale Fan Festival-mount: de SDS Fenrir, een ontwerp van Takayuki Takeya. Bovendien zullen bezoekers van elk Fan Festival een in-game-minion ontvangen die specifiek is voor dat evenement – details over deze minions worden later onthuld. Wie de evenementen niet kan bijwonen, kan de bonusitems op een later tijdstip bij het Mog Station kopen.

 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 14 (XIV) Online Stormblood

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.