Alle Nieuws

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nu verkrijgbaar in de winkels voor op de Xbox One, Nintendo Switch en PC

door _TheGamer_
30-06-2018 12:10
Geen reacties

Vanaf gisteren kunnen Crash Bandicoot-fans de jaren 90 opnieuw beleven met Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op Xbox One, Nintendo Switch en PC (via Steam). Door de komst van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar de nieuwe platformen, kunnen de drie originele games – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped – voor het eerst op die platformen gespeeld worden.

Om de lancering te vieren trakteert Activision op twee levels, Stormy Ascent en Future Tense, die spelers van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gratis in de game kunnen downloaden. Stormy Ascent is een berucht level waarin Crash tijdens een stormachtige nacht langs de muren van een angstaanjagend kasteel omhoog moet klimmen, daarbij gehinderd door zijn sterkste vijanden. Het level was oorspronkelijk voor de originele Crash Bandicoot-game ontwikkeld, maar werd destijds niet voltooid. In 2017 verscheen Stormy Ascent alsnog, exclusief voor PlayStation. Nu kunnen spelers op alle platformen genieten van dit geremasterde en bijzonder uitdagende level, dat is ontworpen om zelfs de meest geharde Crash-fans op de proef te stellen! Spelers die Crash Bandicoot N. Sane Trilogy al op PlayStation 4 bezitten, kunnen Stormy Ascent gratis downloaden in de PlayStation Store.

Spelers kunnen ook aan de slag met het gloednieuwe level Future Tense. Dit level is door Vicarious Visions ontworpen om een extra pittige uitdaging toe te voegen aan de Future-wereld van Crash Bandicoot 3: Warped. Het level daagt spelers uit een gigantische futuristische wolkenkrabber te beklimmen, terwijl ze raketten ontwijken, robots vernietigen en over laserstralen springen. Future Tense is een eerbetoon aan het nooit uitgebrachte Waterfall-level van de originele Crash Bandicoot-game. Future Tense is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Vergelijk prijzen  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.