Alle Nieuws

MXGP Pro nu verkrijgbaar in de winkels voor de PS4, Xbox One en PC

door _TheGamer_
29-06-2018 08:29
Geen reacties

Milestone maakt bekend dat MXGP Pro nu in digitale en fysieke vorm verkrijgbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One, en PC. Vanaf vandaag kunnen spelers ook de MXGP Pro - Credit Multiplier DLC aanschaffen, deze downloadbare content helpt om in de game te vorderen door de credits te vermenigvuldigen, zowel offline als online, aan het eind van iedere race en in elke spelstand.

MXGP Pro is een gloednieuwe start in de franchise, ontwikkeld om aan de eisen van de meest veeleisende fans te voldoen en de ware geest van motorcross nieuw leven in te blazen. Alle opgedane kennis bij de ontwikkeling van eerdere titels in de MXGP-franchise is ingezet voor deze nieuwe videogame, die de race-ervaring verrijkt door de gameplay-benadering te verfijnen. Dit resulteert in een videogame die is gebaseerd op feedback vanuit de community en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de officiële coureurs Antonio Cairoli, Tim Gajser en Gautier Paulin. Deze unieke en meeslepende ervaring zal de verwachtingen overtreffen van de hele community, van de meest veeleisende fans tot het algemene publiek. Spelers kunnen kiezen voor Extreme Career, waarin alle race-opties zijn uitgeschakeld voor een extreem professionele ervaring, of de Standard Career voor een game-ervaring met volledig aanpasbare opties, waarin je stap-voor-stap vordert totdat je klaar bent om het op te nemen tegen de officiële motorcrosskampioenen. Wat voor soort speler je ook bent, je gaat hier meer plezier dan ooit aan beleven!

Alle spelers die MXGP Pro aanschaffen hebben toegang tot:

 •  Alle officiële tracks, motors en coureurs van het 2017 MXGP-seizoen.
   
 • Een nieuw Bike Set-Up-systeem, verfijnd naar wat Milestone’s ontwikkelaars de mechanische benadering noemen, wat betekent dat spelers elke parameter van hun motorfiets kunnen instellen, gebaseerd op echte waardes en metriek.
   
 • Een realistische benadering van de physics, spectaculaire bewegingen en een aangepast systeem van grips, botsingen en gedrag in de lucht.
   
 • Realistischere bewegingen van coureurs, geïntegreerd met de motor en beïnvloed door de impact van verschillende soorten terrein.
   
 • Een Compound van 1 km², een trainingsgebied waar speler vrij kunnen scheuren, races kunnen beginnen tegen computergestuurde tegenstanders en oefenen op twee verschillende trakcs, een voor Supercross en een voor Motocross.
   
 • Innovatieve tutorials, een speciale spelstand voor spelers die de vaardigheden van hun aangepaste coureur willen trainen in de belangrijkste aspecten van de motorcrosssport: controle in de lucht, scrubs, bochten, racen door modder, starten en remmen.

 

Vergelijk prijzen  MXGP Pro The Official Motocross Videogame

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.