Alle Nieuws

Allereerste Elite Dungeon voor RuneScape nu beschikbaar

door UC52
27-06-2018 23:15
Geen reacties

Vandaag is de allereerste Elite Dungeon voor RuneScape gelanceerd, genaamd The Temple of Aminishi. Hierin worden dappere spelers uitgenodigd om individueel of gezamenlijk ten strijde te trekken tegen bendes, mini-bosses en een drietal gevaarlijke bedreigingen, waaronder een gigantische, geketende serpent: Seiryu the Azure Serpent.

The Temple of Aminishi en toekomstige Elite Dungeons bieden een hogere mate van toegankelijkheid in vergelijking met traditionele in-game dungeons. Ze zijn de perfecte toevoeging voor solo-spelers die op zoek zijn naar een grotere uitdaging en ook bevatten Elite Dungeons een verhaalgedreven modus die (optioneel) vijandige schade vermindert en daarmee ook de kans op het vrijspelen van beloningen verkleint.

The Temple of Aminishi, gevestigd in de The Arc-archipel, is toegankelijk voor alle RuneScape-members en een hoog level is niet verplicht. Beginnende spelers kunnen vanaf Port Sarim direct de boot pakken naar Aminishi, nadat zij de ‘Impressing the Locals’ beginnersquest hebben voltooid.  

Spelers die het voor elkaar krijgen om Seiryu, andere bosses en mini-bosses een kopje kleiner te maken, worden rijkelijk beloond. Deze beloningen bestaan onder andere uit een nieuwe, cosmetische outfit, een nieuw wapen, tier 82-92 uitrusting, verhoging van de Dungeoneering skill en ook kunnen spelers een speciale titel behalen: ‘Acolyte of Seiryu.’

 

Screenshots / Afbeeldingen

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.