Alle Nieuws

Nieuwe publicaties getoont van Assassin’s Creed Odyssey uit

door _TheGamer_
21-06-2018 16:27
2 Reacties

De uitgeversline-up van Assassin’s Creed Odyssey is bekendgemaakt, waaronder een roman, een art book, en een officiële handleiding, en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf de herfst. Hiermee krijgen fans de kans om de wereld van Assassin’s Creed Odyssey verder te betreden en hun kennis van de game en de lore te vergroten.

Ubisofts groeiende verzameling van uitgegeven werken maakt het voor de fans mogelijk om beter inzicht te krijgen in de vele werelden. Deze publicaties vergroten de verkenningsmogelijkheden in de ruime wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Hierbij horen het hoofdverhaal vanuit het oogpunt van Kassandra, het artwork van de prachtige en unieke regio’s van het oude Griekenland en een officiële strategiegids.

Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes centraal staan in de beleving. De game vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. In een wereld rijk aan mythen en legenden, kruipen spelers in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed dat door familie ter dood is veroordeeld. Spelers beleven de epische transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthullen de waarheid over hun mysterieuze afstamming.

Assassin’s Creed Odyssey is verkrijgbaar vanaf 5 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Assassin's Creed Odyssey

Reacties / Vragen (2)

 1. NoobAssPlayer

  Pffff echt zo belachelijk veel zin in deze game...

  22-06-2018 23:33
 2. _TheGamer_

  Hier nog 1 😁❤

  23-06-2018 11:44
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.