Alle Nieuws

Samenwerking Red Bull Media House en Ubisoft voor The Crew 2

door Eszy
20-06-2018 18:57
1 Reacties

Ubisoft en Red Bull Media House kondigen Face Your Ride aan.  Dit is een evenement die spelers de kans geeft om hun gekke stunts in de Open Bèta van The Crew 2 in het echt uit te voeren. Spelers dienen hun beste stunts in via www.faceyourride.com. Ze maken zo kans om de stunt in het echt te beleven met Bryce Menzies, Red Bulls Trophy Truck-chauffeur*. Door Red Bulls jarenlange diepe betrokkenheid bij motorsports is zij de perfecte partner voor The Crew 2. De Open Bèta van The Crew 2 vindt plaats van 21 tot 25 juni op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers pre-loaden de Open Bèta nu via http://thecrewgame.com/beta.

Ook hebben alle The Crew 2 Open Bèta-spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan Red Bull Drift Shifters-evenementen. Hier besturen spelers verschillende officiële Red Bull-voertuigen in de enorme open wereld van de game, waaronder de Formule 1 RB13, een Red Bull-buggy, Bryce Menzies pre-runner truck en meer. De komende maanden komen spelers nog meer Red Bull-content in de game tegen.

The Crew 2 is verkrijgbaar vanaf 29 juni voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Crew 2

Reacties / Vragen (1)

  1. NoobAssPlayer

    Toen ik Red Bull voorbij zag komen op E3 vroeg ik me al af of Max Verstappen misschien in de game komt (als DLC add-on ofzo) zou lachen zijn.

    22-06-2018 23:32
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.