Alle Nieuws

Final Fantasy Brave Exvius Fan Festa 2018 aangekondigd op 8 en 9 december 2018

door _TheGamer_
18-06-2018 09:41
Geen reacties

Square Enix heeft de datums en locatie bekendgemaakt van de FFBE Fan Festa 2018, een wereldwijd fan-evenement ter ere van de tweede verjaardag van Final Fantasy Brave Exvius Fan Festa van de populaire mobiele RPG worden uitgenodigd om zich voor het evenement aan te melden via de officiële website. Het evenement vindt op 8 ten 9 december 2018 plaats in het Long Beach Convention Center te Long Beach, Verenigde Staten.

Tijdens het tweedaagse evenement komen duizenden gepassioneerde fans uit de hele wereld bijeen, samen met de ontwikkelaars van de game. Voor meer informatie over het evenement, kunnen fans tijdens E3 2018 het Square Enix Presents-evenement kijken. Dit begint op 13 juni om 14:00 uur.

Meer informatie over het aanmelden voor de FFBE Fan Festa 2018 komt binnenkort beschikbaar op de officiële website: https://ffbefanfesta.com

Final Fantasy Brave Exvius is nu beschikbaar via de App Store, Google Play en de Amazon Appstore. De game is beschikbaar in zes talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees (traditioneel) en Koreaans. 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Final Fantasy 15 (XV) Royal Edition

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.