Alle Nieuws

ESL Benelux Championship van zaterdag 23 tot en met zondag 24 juni

door _TheGamer_
18-06-2018 11:33
Geen reacties

ESL Benelux, onderdeel van 's werelds grootste en toonaangevende esports-organisatie Turtle Entertainment, heeft vandaag de finalisten van het zomerseizoen van het ESL Benelux Championship bekendgemaakt. Na een spannend seizoen wisten Sector One, Echo Zulu, New Dynasty en Sector One Black zich te kwalificeren voor de finales van League of Legends. Voor de finales van de Counter-Strike: Global Offensive-league wisten Defusekids, mCon esports, Sector One en Spawn Esports zich te kwalificeren. In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 juni strijden de beste esporters uit de Benelux om een prijzenpot van 13.000 euro en is het kampioenschap live te volgen via het Twitch-kanaal van ESL Benelux.

Finalisten
Het afgelopen zomerseizoen streden de beste esports-teams uit de Benelux om een felbegeerde finaleplaats van het ESL Benelux Championship. Zowel Sector One, Echo Zulu als New Dynasty wisten met ieder achttien punten uit zeven wedstrijden een plek te veroveren in de halve finale van League of Legends en gaan als favorieten strijden om de titel. Fedor Span, teamcaptain van Sector One, was erg blij met het behalen van de finaleplaats: "We hebben er hard voor gewerkt en om dan uiteindelijk in de finale te staan is een mooi resultaat. Maar nu we in de finale staan willen we het ESL Benelux Championship ook winnen!"  Bij Counter-Strike: Global Offensive gaan Defusekids en mCon esports als favorieten naar de finales. Zij gaan strijden om de felbegeerde titel tijdens het finaleweekend. Gido Brouwer, teamcaptain van titelverdediger Defusekids, ziet genoeg kansen in de finale: "We hebben een nieuwe team-line-up, maar als we ons goede spel van het afgelopen seizoen dit weekend kunnen doortrekken dan hebben we een goede kans om weer kampioen te worden." 

Rainbow Six Benelux League
Naast de ESL Benelux Championship-finales vinden op zaterdag 30 juni de finales plaats van de Rainbow Six Benelux League. Na een zinderend seizoen wisten Trust Gaming, Big Guns, Team Demise en Flash Point zich te kwalificeren voor finales. De finales van de Rainbow Six Benelux League zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van Ubisoft.

Live te volgen
De finales van het ESL Benelux Championship zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van ESL Benelux met de populaire YouTuber en Twitch-streamer Koolein als gastheer. Het speelschema ziet er als volgt uit:

- League of Legends
De halve finales van League of Legends starten zaterdagmiddag om 12:00 uur en 15:00 uur
De finale van League of Legends start zaterdagavond om 18:00 uur

- Counter-Strike: Global Offensive
De halve finales van Counter-Strike: Global Offensive starten zondagmiddag om 12:00 uur en 15:00 uur
De finale van Counter-Strike: Global Offensive start zondagavond om 18:00 uur
 

 

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Rainbow Six Siege (Advanced Edition)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.