Alle Nieuws

Kingdom Hearts 3 (III) komt eindelijk uit op 29 januari 2019 naar Xbox One en PlayStation 4

door _TheGamer_
12-06-2018 12:38
Geen reacties

Voorafgaand aan E3 2018 heeft Square Enix en Disney tijdens de KINGDOM HEARTS Orchestra World Tour in Los Angeles bekendgemaakt dat de langverwachte action-RPG KINGDOM HEARTS III wordt gelanceerd op 29 januari 2019.

"De release vindt dus plaats in januari volgend jaar, mijn excuses dat ik iets meer tijd moet vragen dan eerder was aangekondigd,” zegt directeur, Tetsuya Nomura. "Het hele ontwikkelteam stopt hun liefde voor de franchise in KINGDOM HEARTS III en streeft naar een game die alle spelers leuk zullen vinden. We bevinden ons momenteel in de laatste ontwikkelingsfases, maar zullen tot het eind onvermoeibaar blijven werken om de allerbeste KINGDOM HEARTS-game tot nu toe te leveren ".

Tijdens de Xbox E3-briefing toonde SQUARE ENIX ook de betoverende wereld van Frozen van Walt Disney Animation Studios. De nieuwe trailer (zie hier) verplaatst spelers samen met koningin Elsa naar de bekende bevroren landschappen van Arendelle.

"Ik ben diep onder de indruk van de samenwerking met het KINGDOM HEARTS-team. Hun artistieke toewijding en oog voor detail bij het scheppen van de wereld uit onze films, is echt buitengewoon. De samenwerking was echt geweldig," zegt Roy Conli, een Academy Award®-winnende producer van Walt Disney Animation Studios.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Kingdom Hearts 3 (III)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.