Alle Nieuws

Nieuwe Team Sonic Racing gameplaytrailer onthuld op de E3 2018

door _TheGamer_
12-06-2018 01:01
Geen reacties

Tijd om je gordels vast te maken Sonic fans - maak je klaar voor een snelle rit! Deze week is SEGA aanwezig op de 2018 Electronic Entertainment Expo (E3) om nog niet eerder getoonde content te tonen voor de recent aangekondigde mulitplayer race ervaring, Team Sonic Racing, ontwikkeld door Sumo Digital.

Voor iedereen die naar de show gaat of vanuit huis op de hoogte blijft met het laatste nieuws, heeft SEGA vandaag een gloednieuwe trailer onthuld, waarin fans een voorproefje krijgen van de racebanen, race auto’s en de fan-favoriete karakters die in Team Sonic Racing voorbijkomen. Team Sonic Racing verschijnt zowel fysiek als digitaal op de Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, en Nintendo Switch en alleen digitaal op PC. De fysieke versie is nu beschikbaar als pre-order bij geselecteerde retailers. Digitale pre-orders zullen op een later datum beschikbaar zijn.

In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum. Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder  Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer. Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Team Sonic Racing

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.