Alle Nieuws

Nieuwe gameplay te zien van Shadow of the Tomb Raider in een nieuwe trailer

door _TheGamer_
11-06-2018 07:18
Geen reacties

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics hebben tijdens de E3 2018 mediabriefing de eerste gameplay-trailer uitgebracht voor Shadow of the Tomb Raider. De trailer, getiteld “Louder Than Words”, toont de spectaculaire actie, het conflict en de uitdagingen die zullen leiden naar het bepalende moment van Lara Croft.

E3-bezoekers krijgen de kans om Shadow of the Tomb Raider zelf te beleven middels speelbare demo’s binnen de stands van Square Enix-stand en Microsoft. Daarnaast zal de NVIDIA-stand een afgesloten gedeelte bevatten waar genodigden voor het eerst een demo van Shadow of the Tomb Raider op pc kunnen spelen.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider® die ze voorbestemd was te worden.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One, waaronder Xbox One X, PlayStation 4 en PC.

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Shadow of the Tomb Raider

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.