Alle Nieuws

Metro Exodus releasedatum onthuld bij E3 2018 en verschijnt op 22 februari 2019

door _TheGamer_
10-06-2018 23:45
Geen reacties

Deep Silver en 4A Games hebben met trots nieuwe gameplaybeelden van Metro Exodus onthuld. De nieuwe gameplay-trailer werd gepresenteerd op de Microsoft E3 2018 persconferentie en toont hoe Artyom en zijn Spartans één groot, ‘sandbox’ survivalgebied binnendringen: het Wolga-gebied bij lente. Het Wolga-gebied bevat niet alleen het drainagebekken van de grootste rivier van Europa, de Wolga, maar ook gevaarlijke bandieten, een gestoorde religieuze sekte en woeste mutanten die vastbesloten zijn om van Artyom hun volgende maaltijd te maken.

4A Games heeft op indrukwekkende wijze een eigen draai gegeven aan het landschap van de Oost-Europese vlaktes, inclusief de overstroomde resten van dorpen en fabrieken waar het leven 25 jaar eerder voorgoed veranderde. Wat zullen de Spartans vinden? Zullen ze de uitdagingen van de regio overleven?

"4A is er bijzonder trots op dat we 4K-gameplay van een van onze enorme open levels exclusief op 's werelds grootste videogame-evenement konden tonen", zei Andriy Prokhorov, Creative Director en medeoprichter van 4A. "We kunnen niet wachten om de komende maanden meer van Artyoms reis te onthullen."

Metro Exodus is gepland voor release op 22 februari 2019 op Xbox One, het alles-in-één games- en -entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem en PC.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Metro Exodus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.