Alle Nieuws

EA kondigt Origin Access Premier aan

door _TheGamer_
10-06-2018 11:40
Geen reacties

Vandaag, tijdens EA PLAY, heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) een nieuwe PC inschrijvingsdienst genaamd Origin™ Access Premier* aangekondigd, een dienst die nieuwe manieren biedt om te spelen. Vanaf deze zomer kunnen spelers zich aansluiten bij Origin Access Premier om als eerste volledige toegang te krijgen tot nieuwe EA-releases voor de pc, met inbegrip van aankomende lanceringen als Madden NFL 19, Fifa 19, Battlefield 5 (V) en Anthem. 

“Miljoenen spelers hebben het plezier ervaren van het spelen van verschillende games via onze lidmaatschapsprogramma’s en vandaag zetten we een nieuwe grensverleggende stap met Origin Access Premier,” zei Electronic Arts’ Chief Executive Officer Andrew Wilson. “Origin Access Premier biedt een ongekend niveau aan keuze en waarde voor spelers die houden van pc-games. Voor het eerst in een lidmaatschap krijg je nieuwe games zoals Madden NFL 19, FIFA 19, Battlefield V en Anthem, en volledige toegang tot meer dan 100 games van EA en andere uitgevers in één enkel lidmaatschap. We kunnen niet wachten om onze spelers deze nieuwe manier te bieden om toegang te krijgen tot geweldige games, met de vrijheid om te spelen wat ze willen, wanneer ze maar willen.”

Het Origin Access Premier-lidmaatschap bevat ook volledige toegang tot EA’s aankomende games voor pc waar veel van verwacht wordt. Leden zullen ook de voordelen van het huidige Origin Access Basis-lidmaatschap ontvangen. Dit lidmaatschap bevat al een evoluerende bibliotheek van meer dan 100 games waaronder Battlefield 1, Mad Max en de Batman: Arkham serie, evenals verschillende recent toegevoegde titels zoals Need For Speed Payback, Inside, This Is The Police, The Surge en meer. Daarnaast krijgen leden 10% korting op Origin-aankopen.

Verder biedt Origin Access Premier spelers een nieuwe manier om te spelen met het leven dankzij onbeperkte toegang tot De Sims 4, met content van de Digital Deluxe Update, het Uit Eten Game Pack en de Kinderkamer Accessoires Stuff Pack. Origin Acces Premier zal €14,99 per maand kosten of € 99,99 per jaar. Om bij de eersten te horen die meer informatie krijgen over Origin Access Premier.

Spelers die op dit moment nog geen lid zijn van Origin Access kunnen zich inschrijven voor een gratis 7-daagse proefperiode** beschikbaar vanaf 17 juni 2018, zodat ze games kunnen downloaden en spelen uit de Origin Access bibliotheek. 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.