Alle Nieuws

EA kondigt Command & Conquer: Rivals aan voor iOS en Android

door Eszy
10-06-2018 08:10
Geen reacties

Vandaag heeft Electronic Arts Command & Conquer: Rivals aangekondigd tijdens EA Play in Los Angeles: een verfrissende en innovatieve player-versus-players (PVP) real time strategy (RTS) game, die volledig is gebouwd met oog op mobiele apparaten. Door gebruik te maken van de touch interface op mobiele platformen krijgen Command & Conquer: Rivals-spelers volledige controle over hun legers, als ze optimaal gebruik moeten maken van hun skills om intense gevechten te winnen.

Zoals bekend bij real time strategy games zijn planning en strategie dé sleutelwoorden als het gaat om het behalen van overwinning in Command & Conquer: Rivals. De intuïtieve controls van de game geven spelers optimaal de mogelijkheid om zich te focussen op diepgaande strategieën en om tactische gevechten op te zetten. Iedere match verreist een unieke benadering als het gaat om de samenstelling van het leger van de speler en om zijn bewapening. Maak gebruik van Infanterie, tanks, vliegtuigen en high-tech behemoths om te verdedigen en de tegenstander te slim af te zijn.

Spelers moeten kiezen tussen de Global Defense Initiative (GDI) en de Brotherhood of Nod-facties en om het ultieme leger gereed voor de strijd te maken kunnen zij hun favoriete Commanders selecteren. Versla jouw rivalen op het slagveld en leid jouw leger naar de overwinning door te verzamelen, customizen en door manschappen te upgraden die je kent uit de iconische Command & Conquer-serie.  

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.