Alle Nieuws

Activision onthulde vandaag de E3 Line-Up op de Electronic Entertainment Expo (E3) 2018

door _TheGamer_
08-06-2018 12:15
Geen reacties

Activision onthulde vandaag de line-up voor de Electronic Entertainment Expo (E3) 2018 die van 12 – 14 juni plaatsvindt in het LA Convention Center. Bij Activisions booth #1001 in de South Hall kunnen bezoekers voor het eerst aan de slag met de blockbuster titels Call of Duty: Black Ops 4, Destiny 2: Forsaken en Spyro Reignited Trilogy. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar extra aankondigingen van Activision, waaronder nieuws over Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

“Activisions line-up draait om wat fans het liefst willen - hands-on ervaringen met hun meest geliefde game franchises," zegt Tim Ellis, CMO van Activision. "Call of Duty: Black Ops 4 laat bezoekers ruige, all-in gevechten op de grond beleven in een meeslepende multiplayer-ervaring; Destiny 2: Forsaken laat spelers het hectische tempo ervaren van de gloednieuwe 4v4-modus Gambit; Met de Spyro Reignited Trilogy kunnen fans voor het eerst aan de slag met deze totaal geremasterde ervaring; En er volgt nog veel meer spannend nieuws!"

Black Ops 4 is nog maar net aangekondigd tijdens de best bekeken game-onthulling uit de geschiedenis van Call of Duty en fans kunnen met E3 al aan de slag met de multiplayer modus, inclusief een niet eerder vertoonde map. Black Ops 4  biedt meer manieren om samen met je vrienden plezier te beleven dan alle voorgaande Call of Duty-games. Spelers kunnen genieten van gevechten op de grond, nieuwe aanpassingsmogelijkheden en tactische gameplay, en diverse nieuwe wapens, maps en spelstanden, voor de ultieme Black Ops-multiplayer-ervaring.

Naast de terugkeer van het iconische Pick 10-systeem, biedt de game diverse innovaties op het gebied van wapengebruik, de flow van gevechten, herstel van gezondheid en spelerbewegingen. Black Ops 4 biedt een combinatie van nieuwe en terugkerende specialisten, elk met hun eigen unieke wapens, uitrusting en speelstijlen. Spelers kunnen in hun eentje gaan knallen, maar worden pas echt onverslaanbaar wanneer ze als team samenwerken.

Na de onthulling van Destiny 2: Forsaken eerder deze week, presenteren Bungie, High Moon Studios en Activision met Gambit een gloednieuwe modus voor deze franchise. Gambit is een 4v4 hybride modus die PvE- en PvP-ervaringen laat samenkomen in uitdagende gevechten. Het is een nieuwe manier om Destiny 2 te spelen, iets waar alle spelers van kunnen genieten. Gambit is aantrekkelijk voor spelers die houden van de competitieve en onvoorspelbare aard van PvP-gameplay, maar combineert dit naadloos met de coöperatieve elementen van PvE. Daarnaast kunnen E3-bezoekers voor het eerst eigenhandig kennismaken met drie van de gloednieuwe Supers, de ultieme krachten in de game.

Tijdens de E3 kunnen fans dit jaar ook hun klauwen slaan in speelbare levels van Spyro Reignited Trilogy. Dit is de eerste kans die Spyro-fans krijgen om zwevend en vuurspuwend de weelderige HD-omgevingen te verkennen! Deze geremasterde trilogie blijft trouw aan de originelen, maar biedt daarbij wel fraaiere omgevingen, een aangepaste besturing, gloednieuwe belichting en opnieuw gemaakte filmpjes. Zo kunnen fans hun favoriete Spyro-ervaringen van 20 jaar geleden in een moderne vorm opnieuw beleven.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Black Ops 4 (IIII)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.