Alle Nieuws

Star Wars Battlefront 2 Update Solo A Star Wars Story content verschijnt op 12 juni

door _TheGamer_
07-06-2018 07:10
Geen reacties

Hij is een gokker, een coureur, een piloot, en een onverwachte held in-wording. Het is tijd dat de jonge Han Solo zijn weg vindt naar Star Wars Battlefront II. Vanaf 12 juni kunnen spelers nieuwe content spelen die geïnspireerd is door de recente film Solo: A Star Wars Story. Deze content bevat o.a.:

- Nieuwe locatie Kessel: De beruchte coaxium-mijnen van de planeet Kessel zullen beschikbaar zijn in allerlei game modes, zoals Blast, Hero Showdown, Heroes tegen Villains vs. Extraction.

- Extraction-modus: Deze populaire modus die het eerst te zien was in Star Wars Battlefront Outer Rim komt terug. In Extraction moet een team infiltreren en een belangrijke lading ophalen en ermee ontsnappen terwijl ze vijandelijke troepen bevechten. Spelers spelen in deze asymmetrische en intense modus als aanvallers of verdedigers.

Lando’s Millennium Falcon: Maak een ritje met de Millennium Falcon voordat Han Solo hem won met een potje sabac.

Nieuwe verschijningen: Vecht mee met nieuwe verschijningen voor Han Solo, Lando Calrissian en Chewbacca, die alle drie nauwkeurig nagemaakt zijn op basis van hun uiterlijk in Solo: A Star Wars Story.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Star Wars Battlefront 2 (II)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.