Alle Nieuws

Onrush is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One!

door _TheGamer_
05-06-2018 07:30
Geen reacties

Onrush, de spectaculaire arcade-racer verschijnt vandaag voor PlayStation 4 en Xbox One. Om de release te vieren heeft Codemasters een gloednieuwe trailer uitgebracht. 

Onrush houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts.

ONRUST laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning.

Met vier innovatieve game modes (Overdrive, Switch, Lockdown en Countdown) en 12 prachtige multi-route locaties, biedt Onrush veel plezier voor zowel singleplayer als multiplayer gaming. Spelers kunnen gebruik maken van Photo Mode om hun mooiste en bruutste momenten te laten zien aan de rest van de wereld.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Onrush

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.