Alle Nieuws

Rockstar Games heeft details bekendgemaakt over de verschillende edities van Red Dead Redemption 2

door _TheGamer_
05-06-2018 13:10
Geen reacties

Rockstar Games heeft details bekendgemaakt over de verschillende edities van Red Dead Redemption 2. De Special Edition, Ultimate Edition-bundels evenals de Collector's Box met een unieke verzamelobjecten geïnspireerd op het spel.

Red Dead Redemption 2 biedt drie verschillende bundels, vooraf te bestellen met extra bonusinhoud. Dit omvat een Standard Edition-versie van Red Dead Redemption 2, evenals de Special Edition en de Ultimate Edition, die elk hun eigen unieke inhoud en bonussen bevat voor Story Mode en Online.

Alle versies van Red Dead Redemption 2 bevatten pre-order bonussen. De War Horse, Outlaw Survival Kit en een 'Cash Bonus' voor Story Mode als je het spel digitaal vooruitbestelt. Bovendien ontvangen degenen die vóór 31 juli 2018 digitaal vooruitbestellen via de Xbox Store of de PlayStation Store de 'Treasure Map' voor gebruik in de Story Mode, wat Arthur Morgan een voorsprong geeft op de jacht naar verborgen rijkdom en geheim begraven schat over de wereld van Red Dead Redemption 2.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Red Dead Redemption 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.