Alle Nieuws

EA SPORTS voorspelt: Frankrijk wint het WK 2018

door Eszy
29-05-2018 08:20
Geen reacties

Het FIFA Wereldkampioenschap 2018 komt naar FIFA 18 en met behulp van deze nieuwe content, die vandaag uitkomt, voorspelt EA SPORTS wie de beroemde wereldbeker mee naar huis zal nemen. 

België eindigt als vierde 
Na een spannende groepsfase waarin underdogs als Egypte, IJsland en Mexico het niet wisten te halen, waren het vooral de Europese landen die het toernooi in latere fases domineerden. Frankrijk wist België met 2-1 te verslaan in de eerste halve finale, terwijl regerend kampioen Duitsland afrekende met de winnaar van 2010: Spanje. Duitsland won de wedstrijd met 3-1 en plaatste zich daarmee voor hun tweede achtereenvolgende WK-finale. De finale was een gespannen krachtsverhouding tussen Duitsland en Frankrijk, dat uiteindelijk resulteerde in een strafschoppenserie waarin Frankrijk de betere was. België verliest de troostfinale van Duitsland

Verder voorspelt EA Sports dat Antoine Griezmann (Frankrijk) en Isco (Spanje) gezamenlijk de topscoorderslijst van het toernooi zullen aanvoeren. De keeper van Spanje, David de Gea, wint de Gouden Handschoen voor zijn prestaties tussen de doelpalen.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Fifa 18

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.