Alle Nieuws

Star Trek: Bridge Crew - The Next Generation is nu verkrijgbaar

door _TheGamer_
23-05-2018 17:29
Geen reacties

Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation is nu verkrijgbaar voor PlayStation VR en PlayStation 4. Vanaf 24 juli is de uitbreiding ook verkrijgbaar voor PC voor VR-spelers met HTC Vive, Oculus Rift en Windows Mixed Reality support. Star Trek Bridge Crew – The Next Generation is speelbaar met en zonder VR en kan cross-platform gespeeld worden.

Ontwikkeld door de Ubisoft Studio Red Storm Entertainment en onder licentie van CBS Consumer Products laat Star Trek: The Next Generation spelers het Star Trek-universum verder ontdekken met het Galaxy Class-ruimteschip U.S.S. Enterprise NCC-1701-D. De uitbreiding laat spelers nog verder gaan met het testen van strijdvaardigheden tegen de geheimzinnige Romulans en de fan-favorite schurk, de meedogenloze Borg.

Aan boord van de Enterprise-D maken spelers kennis met de nieuwe rol Operations. Als Operations moet er vooruit gepland worden om zo de juiste NPC-bemanningsleden toe te wijzen aan locaties op het schip. Door dit te doen, krijgen spelers de mogelijkheid om schepen aan te passen en functies te activeren, zoals Shield Modulation, Precision Targeting en aanvullende capaciteiten om gecamoufleerde schepen te bestrijden.

The Next Generation-uitbreiding introduceert twee nieuwe missietypen: Patrol en Resistance. Patrol geeft spelers de mogelijkheid om vrij rond te zwerven in de ruimte terwijl willekeurig gegenereerde missies zorgen voor talloze uren plezier aan boord van de U.S.S. Aegis, de U.S.S. Enterprise NCC-1701 of de Enterprise-D. In Resistance-modus staan zelfs de meest ervaren crews voor een uitdaging. In deze modus moet een serie van objectives behaald worden om zo de laatste confrontatie aan te gaan tegen de dodelijke Borg-kubus.

Star Trek: Bridge Crew is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC
 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Star Trek Bridge Crew

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.