Alle Nieuws

State of Decay 2 is wereldwijd beschikbaar op Xbox One, Windows 10-pc's en via Xbox Game Pass

door _TheGamer_
22-05-2018 19:15
Geen reacties

Undead Labs heeft de game toegevoegd aan Xbox Game Pass en wereldwijd exclusief uitgegeven voor Xbox One en pc's met Windows 10.

State of Decay 2 is de ultieme zombie-survivalgame. Je bepaalt zelf hoe je overleeft in een open post-apocalyptische wereld. De game borduurt voort op alle bejubelde elementen die je kent van het eerste spel en gaat nog veel verder. De wereld is enorm uitgebreid en de karakters van de overlevenden zijn diverser, met unieke vaardigheden die vroeger of later van pas komen. Je beschikt over nog meer mogelijkheden om je eigen gemeenschap op te richten en het basiskamp te verbeteren. State of Decay 2 heeft bovendien goed geluisterd naar de communityfeedback en een functie toegevoegd waar iedereen op zat te wachten: crossplatform-coöp. Je kunt nu met maximaal drie vrienden samen overleven op Xbox One of Windows 10-pc's en gezamenlijk de gemeenschap van één speler uitbreiden. Als je daarna terugkeert naar je eigen game kun je de voorraden en buit die je hebt verzameld tijdens de coöp-gameplay gewoon meenemen.

Omdat State of Decay 2 deel uitmaakt van Xbox Play Anywhere, ontvang je zowel de Windows 10- als Xbox One-versie wanneer je de game digitaal koopt. Je kunt vervolgens naadloos switchen tussen beide platforms. Al je gamevoortgang, achievements en gamerscore worden opgeslagen op Xbox Live.

De Standard Edition van State of Decay 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox Game Pass-leden. De State of Decay 2: Standard Edition en State of Decay 2: Ultimate Edition zijn nu te koop bij Microsoft Store en in de winkels.

Screenshots / Afbeeldingen

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  State of Decay 2

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.