Alle Nieuws

Nieuwe gameplay-trailer van Vampyr

door _TheGamer_
07-05-2018 10:52
2 Reacties

De trailer toont hoe de gekwelde protagonist Dr. Jonathan Reid sterker kan worden door het opofferen van de burgers die hij zwoer te beschermen. Gevoed door hun bloed ontwikkelt hij namelijk krachtige vampiervaardigheden, die goed van pas zullen komen bij Reids strijd tegen de duistere krachten die Londen bedreigen. Vampyr komt op 5 juni naar de PlayStation 4, Xbox One en PC, preorders zijn nu beschikbaar.

In Vampyr heeft dokter Jonathan Reid XP nodig om vaardigheden te leren en te ontwikkelen. De grootste bron van XP zijn de burgers van Londen, dezelfde burgers die de dokter wil redden van de epidemie die door de stad trekt. Noodgedwongen is de vraag niet langer ‘zal ik iemand vermoorden?’ maar ‘wíe zal ik vermoorden?’. Door het leven van burgers te onderzoeken kan Reid beslissen wie het meer ‘verdient’ om opgeofferd te worden – maar hij kan ook gewoon toegeven aan zijn dorst en alle stervelingen als bloedbronnen behandelen. Het vermoorden van sommige burgers heeft wel een grotere impact op het lokale ecosysteem dan het doden van anderen, terwijl het doden van te veel mensen ertoe kan leiden dat een volledig district instort.

Nadat hij het bloed uit zijn slachtoffers heeft gezogen, kan Reid krachtige gevechtsvaardigheden leren en ontwikkelen. Daarmee kan Reid vijanden razendsnel naderen en stompen, om vervolgens met dodelijke klauwen op ze in te hakken. Om vijanden van afstand te raken, kan hij ook vermogens als Bloodspear gebruiken. Op de hogere levels kan Reid zelfs vaardigheden leren die door de vampieren zelf worden gevreesd. Met Abyss bevrijdt hij zijn innerlijke schaduwen, terwijl Rage hele groepen vijanden raakt met een verschrikkelijke furie. Het leren en ontwikkelen van deze vaardigheden zal de dokter zeker helpen bij zijn missie om Londen te redden - maar tegen welke prijs?

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Vampyr

Reacties / Vragen (2)

 1. UC52

  Verhaal klinkt goed, maar de gameplay overtuigd niet echt 😕

  07-05-2018 10:59
 2. _TheGamer_

  Ik weet het niet het lijkt erop dat de meeste gamers alleen triple A titels willen hebben en dat dit soort spellen een beetje voor niks worden ontwikkeld 🤔

  07-05-2018 23:04
 3. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Tik hieronder uw email adres en je bent op de hoogte van alle nieuws.